Drágakőnagyker

Gyémántok garantált minőségben elérhető áron

Gyémánt megrendelés

Cégünk kizárólag megrendeléseket teljesít (nincs 2 teljesen egyforma adottságú gyémánt / drágakő, legfeljebb látszólag nagy hasonlóság lehet köztük.)
E-mailban kérnénk a kívánt gyémánt minél több jellemzőjét feltüntetni 4C (súly, szín, minőség, csiszolás), hogy mi minél pontosabb árajánlatot tudjunk készíteni. Ha Önnek megfelel, akkor mi azt a legrövidebb időn belül utánvéttel - futárszolgálattal leszállítjuk, de személyesen átvételre is lehetőség van irodánkban.

Vásárlási feltételek


Termék kiválasztása és fizetés


A vásárló termék kiválasztása után kiválasztja a fizetés módját. A terméket a teljes vételár kifizetése esetén foglaljuk le a vásárlónak. Ha a fizetés módja banki átutalás, a 100%-nak meg kell érkeznie számlánkra mely után küldünk a vásárlónak egy konfirmációs e-mailt és azonnal elindítjuk a termék szállítását. Amennyiben a vásárló kredit kártyás fizetést vagy Paypal-lal való fizetést választja és a fizetés sikeres volt, konfirmációs e-mailt küldünk és megkezdjük a szállítást. A megrendelést a 100% kifizetése után tekintjük véglegesnek és 24 órán belül megküldjük a GIA report számát.


Szállítás

A szállítás ingyenes! A megrendelést követően a terméket 15 munkanapon belül szállítjuk le. A terméket az Exomest Kft. székhelyén a 1113 Budapest, Karolina út 16 szám alatt tudja a vásárló átvenni a teljes vételár kifizetése után. Illetve a teljes vételár megfizetése után a vásárló kérésére a vásárló által megadott címre kiszállítjuk. Ez újabb 5 munkanapot vehet igénybe.


A termék átvételének megtagadása

Amennyiben a vásárló megtagadja a termék átvételét 15% bánatpénzt kell fizetnie amit eladó az átutalt előlegből levonhat a fennmaradó összeget visszautalja a vásárlónak. Eladó vállalja, hogy az általa hozott termék GIA ( Gemological Institute of America ) szertifikacióval rendelkezik és a szertifikációban szereplő adatok mindenben megegyeznek a vásárló által kiválasztott termék adataival. Amennyiben ez nem így van, a teljes előleg visszajár a vásárló részére.


Visszavétel

Mivel termékeink a világ legelismertebb laboratóriuma által vannak bevizsgálva ( GIA által. Webes elérhetőség GIA.edu ) és a szertifikáció száma minden esetben a gyémánt karimájába van gravírozva, termékeinket nem vesszük vissza. De minden esetben a terméket jutalék nélkül feltesszük internetes boltunkba és értékesítjük a vásárló részére igény szerint.
Az értékesítésre garanciát nem vállalunk!

A kapcsolat fülre kattintva el tudja küldeni megrendelését!!