Drágakőnagyker

Gyémántok garantált minőségben elérhető áron

Cégünkről - gyémánt vásárlás kételyek nélkül

Cégünk a gyémánt bevizsgálás központjának tekintett Kaliforniai Carlsbadból szerzi be a GIA certificat-al ellátott gyémántokat.

Amerikai Partnerünk tulajdonosa és egyben vezetője egy Magyar, immáron Amerikában élő GIA oklevéllel rendelkező gyémánt és drágakőszakértő, aki már 10 éve foglalkozik drágakövekkel, illetve ékszertervezéssel.
Cégünk kizárólagos szerződést kötött, hogy partnercégünk csak nekünk adja el és rajtunk keresztül hozza be Magyarországra a GIA certificat-al rendelkező gyémántokat - illetve az Amerikában már ismert DesignerBox néven működő egyedi tervezésű ékszereket.

Partnercégünk piackutatás után szembesült azzal a ténnyel, hogy ma Magyarországon az ékszerboltok több mint 70%-ában olyan drágaköveket / gyémántokat adnak el, amelyek nem rendelkeznek a világon általánosan elfogadott bizonyítvánnyal.

Ezáltal Magyarországon a vevők bár kapnak egy ékszerbolt által kibocsátott certifikátot, az általában nem ér semmit, amennyiben a kő eladásra kerülne (erről többet olvashat a GIA certificat fül alatt).

A fenti ténnyel szembesülve és az árak megvizsgálása után láttuk azt, hogy az általunk eladott GIA certificat-al rendelkező gyémántokat olcsóbban tudjuk adni, mint amiért a magyar nagykereskedők veszik a köveket.

A fentiek tudatában küldetésként fogjuk fel, hogy Magyarországon minden vásárlót tájékoztassunk arról, miként lehet úgy követ vásárolni, hogy egy pillanatig se legyen kételyük. El szeretnénk oda jutni, hogy hazánkban is - mint például Angliában és Amerikában - csak korrekt certificattal rendelkező köveket vegyenek a vevők, ezáltal szabályozottabb formában működhetne az ékszerkereskedelem és az önjelölt szerencsevadász drágakőszakértők ne tudjanak extra profitra szert tenni a vevők megtévesztésével.